O le alii na molia i le solitulafono lea ina ua ia aʻe i le snow leopard show i Cleveland Metroparks Zoo

O le alii na molia i le solitulafono lea ina ua ia aʻe i le snow leopard show i Cleveland Metroparks Zoo

CLEVELAND - Ose alii o lo o feagai ma moliaga ina ua alu i luga o le faaaliga Asia Highland i le Cleveland Metroparks Zoo i le Aso Sa. Le nofoaga ola fale o le Zoo le aisa kiona.

"Pe tusa o le 1:45 pm ananafi, na ulufale ai se aliʻi i se nofoaga e le faʻatagaina e ala i le aʻe i luga o se vaega o le itu i fafo o Cleveland Metroparks Zoo's Asian Highlands habitat, ma sa pueina e Cleveland Metroparks Police," o le tala lea a le manu. O le nofoaga o loʻo iai fale o le kiona a le Zoo, o loʻo ufiufi uma e le uʻamea ma e leʻi ulufale le tagata i lea nofoaga, ae na aʻapa atu i le uʻamea ma fesoʻotaʻi ma le nameri aisa. E leai se lipoti o manuʻa ile taimi nei poo le manu poo le manu. ”

E faaopoopoina i le faleoloa le masalomia na molia mo solitulafono solitulafono. O isi tau faʻaopoopo o loʻo iloiloina.

"O le saogalemu o a tatou malo, tagata faigaluega ma meaola o lo tatou numera tasi lea o faʻamuamua ma o lea nofoaga o loʻo i ai ni paʻu o pa puipui o loʻo iai, e aofia ai tulaga faʻapea nofoa uila, faailo ma uʻamea. O le a faʻaauau pea ona mataituina le aufaigaluega i taimi o Zoo, "o se faʻaaliga a le pa manu.

"O le mea na tupu, ma sa pipii ai lona lima i se tasi taimi, ona o loʻo pipii ia te ia," o le molimau lea a Alexander Lowry.

“Sa na ona popole lava o iai se mea e ono tupu i le nameri,” o le molimau lea a Cassidy Toland.

O le tagata masalomia na mafai ona vaaia o tago atu ma puʻeina le pusi i autafa o le uʻamea meshing i se vaega e manino lava-tapulaʻa i tagata lautele.

“Ma sa fai mai lana uo, 'Ioe, sa ia aʻe i luga le paipa ma tu i luga,'” o le tala lea a Lowry.

E le pei ole mea na tupu ile nofoaga ole cheetah ile 2015, ina ua tautau e se tina lana tama e 2-tausaga le matua ile pa puipui, ma na pa'ū pe tusa e 10 futu ma lavea ai lona vae.


Taimi Post: Iulai-06-2020

Gepair mesh

Fetuutuunai mesh mo mea teuteu, ua tatou maua 'ie mesh uʻamea, faʻalauteleina matala uʻamea, filifili soʻotaga matala mesh, fausaga faʻafanua teuteu uʻamea ma faʻataʻitaʻiga, ma isi

stainlesss steel architectual woven mesh

Stainlesss Architectual lalagaina Mesh

Expanded Mesh

Faalauteleina Mesh

Stainless Steel Rope Mesh Woven Type

Ituaiga uamea Stainless Mesh lalagaina Ituaiga

Black Oxide Rope Mesh

Uliuli Black Oxide maea

Stainless Steel Ferrule Mesh

Uamea Stainless Ferrule Mesh